Единични рамки

Подматрачни рамки СКАЛАР се произвеждат с размери според индивидуалните изисквания и нужди на клиентите. Стандартните размери на единичните подматрачни рамки варират както следва: ширина от 72 до 120 см., на дължина 190 или 200 см. Нестандартни размери се произвеждат по индивидуални поръчки.
Рамки СКАЛАР могат да бъдат произведени както самостоятелно, така и с опция крачета, и мигновено вашият матрак и подматрачна рамка се превръщат в сигурно и комфортно легло. Крачетата могат да бъдат както кръгли, така и квадратни, като дължината отново се определя от самия клиент.
Рамки СКАЛАР могат да бъдат произведени за повдигащ се механизъм. Тази опция позволява последващо използване на пространството непоследствено под леглото като един вид вградена ракла.
Рамки СКАЛАР могат да отговорят и на по-специфични изисквания на своите клинти. Например при ползване на рамката в комбинация с мек латексов матрака или при по-голяма маса на натиска на ползване се препоръчва опцията закупуване на рамка със сгъстение ламели. Това е специализиран продукт, гарантиращ желаната по-висока устойчивост и стабилност на рамката.